Společenský maraton 15.-18.7.

Velmi mě poslední dobou inspirují mé oblíbené blogy, všichni běhají ultratraily, cestují a užívají léta. Tak my taky :-)! V pátek jsme odstartovali společenský maraton nejen s rodinou...

Začali jsme kolaudačkou našeho prvního společného bytu. Typické "letní" počasí (10°C) nás sice vyhnalo z terasy, ale stejně tak dobře jsme ho pokřtili zevnitř. Všechny pochutiny se snědly, dostali jsme spoustu milých dárků (domácí med, borůvkovou marmošku nebo vynikající vína). Děkujeme kamarádi.

Další den jsme vyběhali kalorie u uklízení penziónu a následně se "rozklusali" před žracím maratonem u babičky na borůvkových knedlících. Náš strýček večer slavil půlstoletiny a tak se jedlo, povídalo, jedlo, vzpomínalo, jedlo.... Bohužel ani neděle nám nedopřála klidu, neboť jsme slavili  a projídali svátek mojí sestry Marti.

A v pondělí už jsem konečně trochu poškádlila svaly. Vyrazila jsem spolu s rodiči a ségrou na kole do liberecké ZOO. A víte, že tu mají krom nového vchodu, malých tygřat a opačného směru prohlídky  i sběrnu slunečních brýlí a mobilních telefonů pro Afriku? My jsme to nevěděli a tak tyto propriety čekají na svou chvíli doma v šuplíku.

Cestou domů mou "krásnou" vyhlídkovou trasou, kdy mamka se ségrou udržovali dobrou náladu, zatímco táta nadával jako špaček do jakých kopců je ženu, jsme se zastavili v pivovaru Krásná Studánka. Mají tu skvělé domácí preclíky, utopence a hlavně pívo. Za sebe doporučuji smetanovou 16°. Taky si tu užijete obyčejnou srdečnou atmosféru, protože sedíte na zahradě majitelů, ti Vám točí pivo, které vaří... to všude nenajdete! Pokud budete mít cestu kolem, zastavte se :-).


Užívejte léta jako obyvatelé liberecké ZOO  :-)!
J.

Komentáře

Oblíbené příspěvky