Soustředění SCD Broumov 7.-8.5.

V zimě jsem spolu s ostatními trenéry Královéhradecka vzkřísili projekt společných soustředěních dětí z našeho regionu. Můžou nyní jezdit ve větší partě, poznávat se napříč oddíly a zlepšit své orienťácké dovednosti. Zejména díky Mírovi Slovákovi pak na každé akci máme nějaký "bonbónek". Předchozí soustředění přineslo společné trénink s malými biatlonisty z Letohradu, toto soustředění nabídlo přespání v magické atmosféře kláštera Broumov ...


Celou akci jsme zahájili VČP v Janovičkách. Děti na závodech zaperlili (pozitivně, spousta umístění na bedně), já taky (vyběhnutí mimo mapu). Na odpoledne jsem nachystala fotohru, která nás zavedla do opravdu zapadlých míst Broumovských stěn. Večer jsme si společné fotky prohlédli v nádherně opravených prostorech kláštera. Nabídli nám společný turistický pokoj (23 postelí), celu pro trenéry (matrace) a místnost pro kluky (karimatka a spacák) a výborně vařili. Doporučuji!

Ráno před snídaní jsme si v prosluněných klášterních zahradách užili sprintík. Mapu připravil PaF, takže na ní bylo opět několik zajímavých prvků. Po snídani už jsme konečně vyrazili do lesa a to konkrétně k Adršpachu na "Mordor". Musím říct, že  během scorelaufu se nám moc svěřenců nepoztrácelo a všichni se v cíli po hodině v pořádku objevili. Následně už jsme jen laufíkem doběhli k penzionu Metuje, kde nás občerstvili silnou gulášovou polévkou a 130 křupavými rohlíky.

Krásný víkend! :-)

Fotky na stránkách SCD nebo u Kadeho.

Komentáře

Oblíbené příspěvky