Prázdninová apalucha 25.-27.7.

Hned z česko-německého projektu jsem vyrazila s Pájou, naší psí babičkou Sárou, Péťou, Honzou a jejich Lakynou do Krkonoš na chalupu. Každé léto tam rádi jezdíme, protože je tu klid a když člověk správně načasuje a vytipuje trasu, i o víkendu má hory téměř pro sebe.
V sobotu ráno jsme vyrazili "Moravcovic" expressem do mastňáckého Špindlu- nástupní stanice na naši túru. Jen Pája se vydal po svých ( prý trénuje na jakési AMS ) a dostihl nás po 3 hodinovém výběhu na Špindlerovce. 
My jsme vyrazili kolem všemožných šaškáren ( Adventure Park, Monkey Park, Art centrum...) na Boudu u Bílého Labe- Špindlerovku- Petrovu boudu (momentálně vybetonovanou placku) - Martinovku- Bradlerovy boudy- Medvědí boudy- Medvědí koleno zase do Špindlu/ 24km. Moje uběhaná drahá polovička a postarší psice mi tentokrát rozmluvili cokoliv náročnějšího. Druhá skupina došla až na jednoho Paroháče na Labskou. Večer jsme zakončili nad grilovaným masem a vychlazenou Plzní.

Neděle nás vylákala už jen do nejbližšího okolí. Vstali jsme poměrně brzy ráno, takže po 2 hodinách chůze jsme viděli jen tři další turisty a mrtvou zmiji (brr). Tentokrát nás čekala mírnější trasa Rokytnice n. J.- Ručičky- Zadní Plech - Krakonošova snídaně- Vosecká bouda - Szrenica - Violík- Vysoké kolo - Kamenná Studánka - Labský vodopád- Labská bouda - Paroháč č. 1- Paroháč č. 2 - Paroháč č.3 - Kotel - Dvoračky - borůvkové knedlíky - Ručičky- chata /22 km. 

Tímhle programem jsme utahali jak oba psi (stočení venku na trávníku), tak Páju (stočený na gauči), jen ve třech pofackovali barák a hurá do nížin. Tenhle víkend ale určitě ještě někdy zopakujeme. Díky Peti a Honzi! :-)


Komentáře

Oblíbené příspěvky