MAFIE v Krčkovicích 28.6.-12.7.

Další nezapomenutelný ročník za námi. Krčkovice jsou místo, bez kterého si prázdniny neumím představit. Od 14 let jsem zde chyběla jen jednou, když jsem běhala v Dánsku na JMS. A letos to zase klaplo: prima parta dospělých, horda akčních děcek, spousta praštěných her, zábava... Tohle jsou pro mě 100% PRÁZDNINY!!
S celou akcí se začínám mazlit někdy v lednu. Letošní téma vymyslel Medúza a myslím, že kostýmy byly jedny z nejlepších za posledních X let. Pokaždé mám při psaní strach, jestli mnou vymyšlené hry někoho budou bavit. Když se pak vracejí ze hry rozesmáté dětské xichtíky v zašpiněných hadrech, tak vím, že to je ONO :-)!
Letos pro mě byla vrcholem svatba, casino, dostihy a Benátský filmový festival (fotka). Při této hře všichni vedoucí předváděli úžasné divadýlko a myslím, že i trénující jedinci si přišli na své. Zúčastnil se: Justin Bieber (Fíla), Bruce Willis (Pája), Michael Jackson (Dann), Rocky Balboa (Stano), David Beckham ( Koště), Eminem (Hostášek), Beyoncé (Barča), Paris Hilton (Denča), Adele (Niki), John Lennon (Tom) a samozřejmě bodyguardi ( Áďa, Makovice, Péťa, Marťa, Míša, Ondra, Víťák).


Chtěla bych touto cestou poděkovat celé partě vedoucích, praktikantek a samozřejmě roznašečů. Krčkovice jsou akce, na kterou jsem ve svém životě nejvíce hrdá!! Bez Vás by to nešlo! :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky