Narozeninová apalucha 22.-24.11.

Tři kusy slavily polokulatiny ( Zuza, Pavlik 25, Kaďák 35) a dva prachobyčejné narozky (Honzik 27, já 22). V pátek jsme se nad škopkem píva v teple naší chalupy rozhodli, že v sobotu pokoříme Sněžku. Jednak proto, že je nejvyšší a jednak proto, že na ni Pavlik ještě nikdy nebyl. 

Jen Zuza, Tom a Mája se rozhodli zůstat v základním táboře a vyrazit na Dvoračky za štěňátkama malých mamutůMy jsme vyrazili do Špindlu autem (cestou jedna kontrola aktivními policisty) a pak hurá na Kozí hřbety. Už po cestě jsme viděli poprášené vrcholky, ale teprve u rozcestníku na hřbetech se nám ukázala Sněžka zachumlaná do sněhové pokrývky. Na Luční boudě jsme plánovali jednoho paroháče, ale čas (brzká tma) nás tlačil, tak jsme pádili na Sněžku. Na vrchol jsme vyklouzali, udělali pár vrcholových fotek a rychle dolů, čekala nás ještě pěkná štreka. Už za Boudou u Bílého Labe jsme šli v totální tmě. Ranní vtípky, že bude potřeba čelovka byly oprávněné, ale nikdo ji stejně nevzal... Večer nás čekalo dopití sudu, ale zejména my holky jsme pívo střídali s voňavým svařákem.

V noci jsme ještě vyrazili na obvyklé rallye ježdík, tentokrát i v historických sjezdařských oděvech, které jsme našla na půdě. Neděle už byla částečně balící, částečně sportovní. Pája zmapoval chalupu a tak jsem pořádala historicky první chatní OB! A to je asi všechno. Těším se na silvestr se stejnou partou! :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky