MČR štafet a družstev Vracov 10.-11.10.

V loňském roce jsem na dálku držela palce, ale letos jsem si tohle nejzábavnější MČR opět užila v dresu a s mapou v ruce! Na družstvech mám nejraději pestrou, uvolněnou atmosféru a to, že běžíme s klukama společně. Obzvlášť letos, kdy s námi běželi takoví fešáci. Krom fyzické přípravy totiž naši muži zapracovali i na vizáži. Na shromáždišti se pro ně vžil trefný název " východoněmečtí pornoherci". Upřímně, když na mě Junior večer před závodem vykoukl z koupelny, málem mě omyli :-).

Závody pořádali Zlíňáci a chci jim vyseknout velkou poklonu. Sice se vyskytlo pár chyb ( prapodivně postavená sběrka na štafetách, váznoucí speakr). Musím ale vyzdvihnout přátelský postoj na prezentaci. S mojí finskou skupinou jsme zaplatili bez problémů o týden později, vyšli nám vstříc s cenou ( startovné shodné s českými závodníky) a když jsme v neděli ztratili čip, vše proběhlo v pohodové atmosféře a ne jako, když jsem si před lety na závodech ASU dovolila koupit nový čip a měnit ho až v den závodu.


V sobotu jsem běžela s Markétou a Weronikou Bčkovou štafetu a ještě po druhém úseku jsme byli na 5.místě a v TV přenose, což pro mě byla velká premiéra :-). Nakonec jsme vyválčily 7.místo. Naši vousáči si po Pájově lehce napínavém výkonu doběhli pro zlato.

V neděli jsem opět zapadla do B-party a to na čtvrtý nejkratší úsek. Trochu mě mrzelo, že jsem se neproběhla déle a trať byla tak jednoduchá. Navíc jsem celou dobu vlála za jednou mladinkou dorostenkou z Třince, což mi na sebevědomí nepřidalo. Nedělala jsem ale žádné chyby a tak z toho byl jeden z nejlepších výkonů roku. Náš tým si doběhl pro celkové 12.místo. Pája s "vlajkovou lodí OK99" nakonec urval bronzové medaile a zlepšil si náladu po sobotě. Dostat v tomto leteckém terénu jen 5 vteřin od Beta, je slušná práce.

Taky musím pochválit naše dorostence, kteří po velkém souboji s finskou partou, urvali bronzové medaile. Určitě neběželi své maximum, ale kvalitní výkony papírově "slabších" a rychlé nohy Bonbona nakonec vše rozhodly.

Toť vše, díky Zlíňáci za hezký víkend a skvělý bílý svařák, který jste nám tam servírovali :-)! Pár ilustračního fotek najdete u Kadeho.

Komentáře

Oblíbené příspěvky