Moje kreslířské projekty 8.-9.11.


Prvním výtvorem byla před měsícem liška se spícími skřítky, protože jsme potřebovali nějak odlišit dveře našeho pokoje. Spíme teď v bývalém hostinském pokoji a malé návštěvy si to někdy pletou. Naposledy před měsícem se k nám v noci dobýval 4-letý bratránek z Laponska, který neuměl anglicky ani slovo. O to těžší bylo přemluvit rozespalého klučíka, že spí ve vedlejší místnosti. Teď už jsou naše dveře jiné, tak doufám, že těch nočních návštěv nebude tolik :-).

Dalším uměleckým pokusem je Nukkuja (spáč) panáček pro Juusa. Má totiž problémy s náměsíčností a spaním. Děsí ho noční můry a tak spí s rodiči, což ho štve, protože si připadá jako mimino. Pro lepší motivaci jsem mu nakreslila tohohle lego panďuláčka. Za každou noc u sebe v pokoji může vymalovat další kus. Za celobarevného panáčka má od rodičů slibené nové lego. 

Jako posledního Vám chci představit našeho nového spolubydlícího Lojzu bouchače. Učíme se teď na finštině části těla, a protože jako orienťáci máme dobrou vizuální paměť vytvořila jsem nám Lojzu. Na oranžových lepičkách máme napsaná slovíčka, které na našeho chlapáka lepíme. Snad nám to pomůže, zítra píšeme první test. Oba jsme dutí jako bambus, tak nám držte palce.




Komentáře

Oblíbené příspěvky