Zakončení MASH 4077 9.-10.11.

Konečně sezóna 2013 oficiálně ukončena! Už měsíc před samotnou akcí jsem s Panchym vymýšleli trasu, šlukovali weby různých šifrovaček, předháněli se v nápadech a pak všechno postupně dávali do rozumných kolejí. Den před výkopem bojovky jsme vyrazili roznést materiál do kraje v okolí hradu Frýdštejn.

Podvečer nás přepadl hlad a tak jsme vyrazili na průzkum restauračních zařízení. Všechno bylo zavřené nebo dávno zrušené. Na jedné křižovatce jsme zastavili domorodce a že bychom si dali točenou jedničku. Jaké bylo naše překvapení, když nás poslal do sámošky. Mysleli jsme, že si z nás dělá srandu, ale vyrazili jsme tam. Pan ,,Sámoška" nás vzal za kasu, kde byla růžově vymalovaná místnost se starýma gaučema a zdí plnou obrazů všech komunistů, diktátorů a podobných šašků z celého světa. Taky tam stál vychlazený sud piva a pár štamgastů. Po občerstvení jsme ještě vyrazili do Jenišovic na řízek s bramborovým salátem a pak nočním lesem nazpátek.

     Ráno se začalo v okolí Bartošovy Pece rojit spousta oddíláků v zajímavých mundurech doktorů, sestřiček, Klingerů a jednoho Brežněva. Po desáté dorazila i mírně ovíněná skupina dospělých a bojovka začala. Postupně v lese zmizely dospělí i děti a my jsme se k nim mohli přidat. Celý den jsem různě pobíhala po okolí, střídavě doprovázela svoje dorostence, děti a MOF tým, který snad poprvé za svou kariéru dorazil za světla a bez ztráty kytičky. Večer proběhlo Zelího udílení oddílových Oskarů a poté tradiční digina.
Na neděli si pro nás Sosák nachystal tradiční výběh na přilehlé mapě. Poprvé ve své ,,trenérské" kariéře jsem vyrazila hledat svěřenku do lesa. Našla se :). Pokud by jste chtěli nakouknout pod pokličku našeho zakončení můžete u Kadeho nebo mně.


Komentáře

Oblíbené příspěvky