HROB Vyšší Brod 1.-3.11.

Původně jsme horečně hledali spolujízdu autem, ale nakonec jsme spolu s Jančou, Aldou a Panchym vyrazili vlakem. A stálo to za to! Páteční cesta trvala skoro 7 hodin během kterých jsme potrénovali UNO, utužili kolektiv (na předlouhé horské trati se to hodilo) a vypili narozeninovou becherovku. Na místo jsme dorazili před půlnocí a větší část výpravy okamžitě padla do peřin. Jen dvojice veselých a odvážných pokračovala neohroženě v oslavách života a nebýt odvážné manželky, jeden ze zmíněných by doplaval po Vltavě až do Prahy :).

Sobota probíhala v našem holčičím týmu (Janča + já) pohodově. Trochu jsme zvojtily úvodní scorelauf, ale nakonec jsme jen těsně nestihly handicap a obsadily 6. místo. Odpoledne jsme společně s klukama zašli do Poštovního muzea a po náročné hodinové prohlídce už jsme si konečně zasloužili večeři. Večírek následně pokračoval několika pivečky, svařákem a promítáním přímo v centru v příjemné Ubytovně Pod hrází.

Nedělní ráno bylo těžké, moje kůže v oblasti achilovky nevydržela, slezla a tak mě celou neděli obšťastňovala pata nepříjemnou bolestí. I tak jsme s Jančou zaválčily a udržely konečné 6.místo. Druhý dech chytili zmínění dva veselí alkoholici, kteří od favorizovaného dua Junior-Sosák obdrželi pouhých 20 minut. Před další vlakovou odysseou jsme stihli vyslat rychlou spojku na nákup a tak cesta probíhala nadmíru spokojeně. Dokonce jsme se stihli vyfotit v Rybníce.

A ještě fotky.

Komentáře

Oblíbené příspěvky