Svatba jako řemen

Druhý nejdůležitější den našeho vztahu (po seznámení) máme za sebou. Bylo to krásné, bylo to veselé a bylo toho hodně :-). Co nám udělalo radost?

Farář Radek
Kostel sv.Vavřince v Chrastavě byl skvělou volbou hlavně díky faráři Radkovi. Naše veselé "svatební přípravné večery" nám budou chybět, stihli jsme probrat všechna možná témata světa. Bez něj by náš den nebyl úplný.

Taškařice od našich blízkých
Od pivních štafet, bludiště ve tvaru srdce, úkolů (zápasnický ring, fotbal ve svatebních šatech, poznávačka ovoce, ...), dort, až po sérii tří výprav, na konci kterých najdeme svatební dar od kamarádů.
Prsteny Kredum
Chtěli jsme nějaké s tématikou našeho lesního sportu, nejlépe od malého výrobce. Naše přání plně splnila malá rodinná dílnička Kredum na Pecce. Na našich rukách se skví skvost z damascénské oceli s dekorem dřevo, který nejvíce připomíná vrstevnice. V dílničce nám pomohli s výběrem, vše na míru upravili a zaslali s předstihem i s drobným dárkem. Prsteny jsou nádherné.

Květiny
Chtěla jsem dát příležitost místním zahradníkům z Chrastavy. Kytice vázala paní Zahradníková (opravdu se tak jmenuje) a výzdobu do kostela dodal pan Schäfer, oba můžeme jen doporučit. Dejte také šanci drobným podnikatelům ve Vašem okolí. Má to smysl.

Dorty z Kavárny Role, Liberec
Objednali jsme dvoupatrový nahý svatební, malinový bezlepkový brownies a konečně svěží limetkovo-jahodový dort. Byly lehké, plné ovoce, chuti i barev. Doporučujeme.

K tanci a poslechu nám hrálo liberecké uskupení For Fun Liberec, jen škoda, že s námi nevydrželi až do úplného konce. Ještě ve dvě ráno nás na parketu pařilo snad 20...

A rodina s kamarády, bez nich by to nešlo...
Děkujeme za krásný zážitek,
Vaši Kubáti

Komentáře

  1. Ahoj Jani, moc moc Vám gratuluji, přeji hodně štěstí do společného života a brzy třeba i nějakého malého běžce-orienťáčka.:-) Máte krásný fotky, ty hry a úkoly od kamarádů musely být super.
    Nás to čeká přesně popozítří, tak už začínám být trochu nervózní, ale taky se moc těším. Tvůj článek mě pěkně naladil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! Jé, to už jdu s křížkem po svatbě u Vás :-). Taktéž gratuluji a přeji Tobě, muži i Vaší budoucí Karličce (doufám, že to není jen blogová kachna) hezký a akční život, zdraví a štěstí! Těším se na report :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky