Pěkné Pobíhání v Českém Ráji 21.-23.8.

Na místo činu jsme vyráželi už den dopředu, protože v naší oblíbené posádce jel i jeden TURnovák, který musel neodkladně pořád. Abychom se na prázdném shromaždišti neukousali nudou vyrazili jsme úěškobusem na pizzu do Maškovky. Hezká večerní procházka (5km), nazpátek už jsme se ale svezli taxíkem (díky Veru!).
My s Pájou jsme celý víkend závodili v kategorii HD21Ultimate. Bez cest a jen s průběžností. Bylo to skvělé, jen konkurence nebyla moc silná. Doufám, že za rok to bude o něco lepší, neboť se PPčka přesunou do legendárních terénů na Drábovnu a Kalich. To bude pošušňáníčko. A kdybych měla jmenovat nejhezčí trať,  za mě dostává hlas sobotní sprint. Ačkoliv sprinty ráda nemám, na téhle mapě to byla radost a zábava.
Na PPčka jezdím i kvůli skvělé párty (letos s živou kapelou ForFun, což byla pecka) a kvůli tradičnímu Píchačovi. Toho mám prý nakonec doma já (zvítězil Junior). A řeknu Vám, finálové duely na Toi - Toice byly legendární :-).

Fotky a kdo by chtěl prázdninovou atmosféru těchto závodů nasát opravdu poctivě, ať mrkne na videjko od Hostáška třeba tady.

Komentáře

Oblíbené příspěvky