Zimní apalucha 24.-26.1.

Na víkend jsme se opět vypravili k nám do Rokytnice n.J. na chaloupku. Přes týden začalo mrznout a něco i napadlo, takže jsme se těšili, že si pořádně užijeme zimy. V pátek před odjezdem jsme ještě v Hradci trénovali s dorostem, takže jsme vyráželi až v 19:30 vlakem...
Na vlak nám navazoval z Martinic v Podkrkonoší autobus, který sice tradičně jel jako s hnojem (na 60´ jsme jeli raději 30 km/h), ale dovezl nás až na Horní náměstí. Na chalupě na nás čekali ospalí rodiče, ale už jsme stejně nestihli nic světoborného.
V sobotu nás přivítalo slunečné počasí a teplota na "modrý extráč". Pája vyrazil pobíhat do lesa a já na běžky. Stálo to za starou bačkoru, místy jsem musela sundat běžky z nohou, protože prosvítal asfalt. Přesto mi zimní sluníčko hladilo tváře a bylo to příjemné. Odpolko jsme vyrazili do hospůdky, náš sportovec ještě na klasiku do stopy. Večer jsme sehráli karetní partii, kde se mi smůla lepila na paty. 
Nedělní ráno bylo mrazivé a nám zavolali z Osečné ubytovaní fotbalisti a my museli ze zasněženého horského království pryč. Tak snad zase brzy tady, a ještě trochu sněhu by to chtělo :-)



Komentáře

Oblíbené příspěvky