Dobrodružing 9.-16.8.


Když jsem na jaře dokončovala kurz organizátora Hnutí Brontosaurus, lákali nás na různé akce napříč celou republikou a já už věděla, že můžu zvát taky. Na Dobroružing. V zimě jsme s Klusym dali řeč, přibrali Machu, Šárku a Zbynďu a začali plánovat nejakčnější o-akci letošního léta.

Naše představa se začala naplňovat v pátek 9.8.léta páně 2013, kdy jsme za vydatného deště vítali naše chovance ve spřáteleném táboře na Malé Skále. Trocha poťouchlosti  nám dovolila přes noc převést chovance až do Krčkovic, kde jsme pak pozorovali unavené a spokojené lidi.




V dalších dnech jsme na ně uchystali Drsoně ( drsně romantický outdoorový závod dvojic), canicross (za což děkuji Karolíně a Šimonovi Cipro!!!), chovanci si vyzkoušeli filmovou práci při stop-motion, Zbynďa je protáhl bažinami při humus krosu, také jsme stavěli finskou saunu a juchali v casinu. Závěrečný večer jsme strávili v Rovensku pod Troskami, kde jsme předvedli světovou premiéru hry ,,Tak to bylo.." s nezapomenutelnými výkony a hláškami. Moc děkuji všem chovancům i zbytku pořadatelského týmu za milý a akční týden v Českém Ráji.

Fotky Kade (použity v textu), Sandálkář, Holda

Ps.: Za dva roky znovu? Doufám, že jo! :)


Komentáře

Oblíbené příspěvky