Áčka v Kramolíně 11.-12.5.

První letošní áčkové závody nám uspořádaly Žabiny nedaleko jaderné elektrárny Dukovany. Počasí žabákům opět moc nepřálo a tak se celý náš oddíl krčil v tunelu a jednotlivci vybíhali jen v případě nouze ( návštěva toiky, návštěva lesa, návštěva bufáče).

Terén nebyl moc zajímavý- hodně běhavý, takže konečné 7.místo v D21A mě potěšilo. Pája se v elitě prosadil mezi rakušáky a porazil ho jen Robert Merl. Při závodě si ale rozsekl koleno a až večerní promluvení do duše od Sosáka ho přesvědčilo o tom, že pojedeme na pohotovost. Tam tvrdohlavý závodník obdržel dva stehy a berle. Krom toho se musel rozloučit s nominačním víkendem ve Švédsku. Nálada na bodu mrazu.

V neděli jsme šli pobíhat v okolí Kramolína na krátké trať. Trochu jsem nestihla start, takže můj výkon byl pak jako na houpačce. Tři kontroly paráda, utopení 3 minut v bažině a pak zase celkem dobré. Nakonec lehce před první polovinou startovního pole. Zvítězila Dádule, kterou pro příště 100% šoupneme do elity, neboť 2 minutový náskok je už moc :). Pája celý den okupoval židličku na doběhu a podporoval dobíhající.

A jelikož se mi u Dukovan líbilo, hlásím spolu s Věrkou, Jančou, Ajíkem a Evkou velkolepý návrat na příští víkend. Držte nám palce, ať těch 100 km zvládneme!


Komentáře

Oblíbené příspěvky