Apalucha 27. - 29.11.

Po roce bez tradičního vysokohorského pobytu u nás v Rokytnici jsme se opět sešli. Tentokrát snad v historicky největší tlupě a s jednou kýtou a soudkem Svijan 11° navíc.

Naše původní plány vyrazit na Sněžku jsme zabalili už v pátek v noci (sobotu časně ráno). Tak jsme podnikli výpravu přes kopec na Mumlavské vodopády a do Harrachova. Naše oblíbená Roubenka, kde zrovna nabízeli srnčí paštiku s karlovarským knedlíkem, byla beznadějně plná. Mohli jsme ovšem poznat něco z jiného soudku- pizerii My Piknik. Krom toho, že vše trvalo dvojnásobně dlouho, náplň pizzy začínala 5 - 10 cm od okraje a celý výtvor stál téměř 200 Kč, zde nabízeli samé luxusnější zboží. Třeba jedinečnou minerálku Blinq H20. Z její ceny se člověku opravdu ublinknout chtělo nebo "chutný" čaj za 60 Kč. Když jsme se zeptali jaký je, číšnice odpověděla, že krásný.(?) Celý den tak zachránilo rugby cestou na chalupu a večerní taneční seance s dance podložkami.

Neděle probíhala ve znamení balení a dojídání naší kýtičky. Hrdinou dne se stal Danek, který pod svým spacákem objevil něco nečekaného. Jeho hláška u snídaně, že on má trenky čisté, se stane asi legendární. Kluci pak ještě vyrazili oběhnout pár km na hřebeny a my holky jsme trochu vyšůrovaly chaloupku. Tož tak. Na fotky můžete mrknout tady.

Komentáře

Oblíbené příspěvky