Koloběh Dalešického pivovaru 18.5

Tato akce ve mě vyvolávala obrovské těšení, ale zároveň velký respekt. Vždyť kdy naposledy jsem ujela 80 km na kole a uběhla 20 dalších v jeden den???
Přesto jsem se moc těšila. V závodním poli byla naše ,,Dámská jízda" jediným ryze holčičím týmem a když už nic jiného, slibovala jsem si od celého víkendu pohodovou atmosféru a grilování u Němců v Náměšťově.

V samotný den závodu jsme stávali už v 5 hodin, abychom se stačili nasnídat, nachystat kola a hlavně sebe. Startovka byla nalosována podle předpokládaných výkonů od nejhorších k nejlepším= kluci nás jistili zezadu. Ájík nám zajistil krásná fialková trička, takže pokud nás během závodu jednotlivé týmy předjížděli okamžitě věděli, co jsme zač. Pořadatelé si na nás nachystali 4 okruhy, které vedly převážně po silnicích, ale sem tam jsme  se podívaly i do lesa. Naše taktika střídat se po 200 metrech sklízela úspěch. Předběhly jsme docela velký počet týmů. Na druhém okruhu, kdy jsme si s holkama v depu dávaly do nosu, dorazili kluci a Dan potřeboval ošetřit. Odvezli ho do Třebíče na pohotovost a vrátil se sádrou na ruce. Upss.

Krize v našem týmu nastala v posledním kole, kdy jsme se už opravdu šouraly krok sum krok. Náš cíl dát celý závod pod 8 hodin se nám přesto vyplnil. Po protnutí cílové pásky se časomíra zastavila na 7 hodinách a 48 minutách a konečném 22.místě. Kluci i ve čtyřech zaběhli výborně a byli 3. (sice je diskvalifikovali, ale sud za parádní výkon dostali :)). 

Celý den jsme zakončili grilováním a popíjením vyhraného sudu. Naším dalším cílem by mělo být podzimní koulení. Tak nám držte palce!


Komentáře

Oblíbené příspěvky