Recenze: HAMAKA.eu

S vymýšlením dárků pro druhé to není jednoduché. Někdy člověk objeví něco skvělého a druhý kouká, jako telátko na nová vrata. Někdy naopak honí něco na poslední chvíli a druhý je pak z dárku úplně paf. Pořídila jsem Pájovi k svátku hamaku od českého výrobce Hamaka z Jeřic u Hořic a jsme z dárku nadšení. Oba :-).


Hamaka (chcete - li závěsná houpačka) má jednoduché lanové upevnění, které zvládne přidělat každý. Naše unese až 100 kg (dohromady vážíme 115kg, ach jo). Dá se zabalit do malého plátěného pytlíku, který je našitý přímo na ní, takže ho ani osoby, s tím německým pánem, co všude všechno schovává, neztratí. Mají spoustu barevných kombinací a za drobnou slevu si můžete koupit i hamaku, která je drobně poškozená ( nakřivo přišité švy..).

Zpětně trochu lituji, že máme tu pro jednotlivce. Obzvlášť proto, že to byl dárek a obdarovaný má v jejím používání přednost. Takže pokud hledáte místo, kde se skvěle relaxuje a nemáte v kapse přebytečné tisíce na dovolenou, jděte do hamaky. Skvěle se v ní relaxuje :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky