Minipivovar Studánka 6.4.

Cyklosezónu 2014 jsme otevřeli s rodinou krátkým výletem do Minipivovaru Studánka. Z Chrastavy coby kamenem dohodil, tři druhy piva, venkovní zahrádka. Co si víc přát?
Na výlet jsem se těšila neboť jsme v týdnu zakoupili GPS (Dakota Garmin 10) a konečně se tak mohli stát správnými "kačery". Po trase jsme měli naplánováno i pár zajímavých kešek (obzvlášť dvě v Nové Vsi byly vypečené, jedna v odpadní stoce a druhá v gumovém pavoukovi, který naše matičce málem způsobil infarkt).

Pivovárek stojí na kopci přímo v Malé Studánce. Z ulice vzbuzuje trochu rozpaky, neboť to vypadá, jako kdyby jste vyrazili k někomu na zahrádu. Nebojte se, kolem záhonků projděte dál do zahrady. Čeká Vás tam pár stolů a výčep, jehož pípa je stylově zasazená do poklice od Mercedesu. Čepují tu tři druhy piva vlastní výroby- světlý Antal 10°, světlý Gallasův ležák 12° a polotmavý Flik 11° .

Občas tu mívají i různé špeciály (vánoční, tmavé...). Osobně mi pivo chuťově sedělo, mám ráda polotmavé a nepotrpím si na  vysokostupňové, takže za mě- fajn posezení a až pojedete kolem, určitě sem zajeďte.

PS.: mívají chutné domácí preclíky 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky